Antibiotice Iasi, in topul performantei businessului romanesc

Camera de Comert si Industrie a Romaniei, cea mai importanta institutie de reprezentare a businessului romanesc, a organizat joi, 9 noiembrie 2017 la Bucuresti, cea de-a XXIV editie a Galei Topului National al firmelor. In cadrul acestui eveniment, compania Antibiotice a primit diploma si trofeul “Premiul National” locul I, la categoria “Industrie–intreprinderi foarte mari, fabricarea produselor farmaceutice de baza”.
“Suntem mandri de recunoasterea pe care mediul de afaceri romanesc ne-o acorda, plasandu-ne pe un onorant loc intai in Topul National al Firmelor. Aceste frumoase rezultate confirma nu doar profesionalismul si performanta specialistilor nostri, ci si evolutia sanatoasa si durabila de mai bine de 60 de ani, evolutie prin care Antibiotice Iasi isi impune calitatea de partener puternic si viabil atat pe piata interna, cat si in mediul de business international”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice SA.

Aceasta editie a Topului National al Firmelor a clasat pe primele 10 locuri (1-10) la nivel national 12.377 companii din diferite sectoare de activitate: industrie, servicii, comert, turism, cercetare-dezvoltare si high-tech, agricultura, silvicultura si pescuit si constructii.

Ca in fiecare an, Topul National al Firmelor, considerat baraometru al performantei in afaceri, a analizat pe baza unei metodologii complexe de ierarhizare, indicatori obtinuti in anul 2016 precum: cifra de afaceri neta, profitul din exploatare, rata profitului din exploatare, eficienta utilizarii resurselor umane si a capitalului angajat.

La nivel local, in Topul Firmelor Iesene realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi, compania Antibiotice s-a clasat de asemenea pe locul I si a primit diploma de excelenta pentru meritul de a se fi situat de 10 ani consecutiv pe acest loc.

• Antibiotice este astazi cel mai important producator roman de medicamente generice;
• lider cantitativ pe formele farmaceutice unguente, supozitoare si pulberi sterile injectabile din Romania;
• lider mondial si standard de referinta la nivel international pentru substanta activa Nistatina;
• O treime din cifra de afaceri este realizata pe pietele externe.

Vezi toate noutatile ▸