Antibiotice decorata pentru performante deosebite

In decembrie 2013 Antibiotice a primit cea mai inalta distinctie oficiala ce poate fi oferita unei companii: Ordinul “Meritul Industrial si Comercial” in grad de Comandor. Aceasta onoranta distinctie a fost acordata in baza decretului nr. 1201 din 18.12.2013, semnat de presedintele Romaniei si primul ministru Victor Ponta, in semn de inalta apreciere pentru performantele deosebite obtinute, de-a lungul timpului, in managementul economic si promovarea exportului romanesc.

In ultimii 15 ani Antibiotice a inregistrat cresteri constante ale indicatorilor economici, a introdus in portofoliu noi produse valoroase si a investit resurse in cercetare, dezvoltarea capitalului uman si noi tehnologii. Astfel, Antibiotice s-a mentinut in pozitii de top in randul companiilor farmaceutice romanesti si a continuat sa-si extinda relatiile pe plan international ajungand  la o cifra de afaceri la export de cinci ori mai mare in ultimii 6 ani.

Alaturi de aceasta importanta distinctie, in portofoliul companiei Antibiotice se afla si alte numeroase premii obtinute pentru management si performanta: Trofeul ANEIR (Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania) pentru rezultate de exceptie obtinute in domeniul exporturilor in perioada post-recesiune, 5 ani consecutiv; prezenta constanta pe primul loc, in ultimii 10 ani, in Topul Firmelor Iesene si, de asemenea, prezenta pe primul loc in Topul National al Firmelor din Romania.

Evolutia cifrei de afaceri la export in perioada 2007-2013

Vezi toate noutatile ▸