Antibiotice de peste 20 ani în TOPUL NAȚIONAL al FIRMELOR

Performanțele companiei Antibiotice au fost apreciate de Camera de Comerț și Industrie a României, cea mai importantă instituție de reprezentare a businessului românesc, acordându-i Premiul Național Locul 1 la categoria Industrie – Întreprinderi foarte Mari – Fabricarea produselor farmaceutice de bază.

“Antibiotice se află de peste 20 de ani în elita firmelor românești și este constant premiată, ocupând locul întâi pe domeniul său de activitate, pentru excelență în afaceri. Suntem mândri că, atât la nivel național cât și internațional, am reușit să păstrăm ștacheta foarte sus și mulțumesc pentru această performanță întregii noastre echipei de profesioniști.
De asemenea, mulțumesc, pentru sprijinul acordat, Camerei de Comerț și Industrie a României, unul dintre cele mai importante foruri de reprezentare a comunităților de afaceri din România și cu care compania Antibiotice a avut întodeauna o strânsă legătură de colaborare. Faptul că Antibiotice este un brand românesc recunoscut la nivel modial se datorează inclusiv eforturilor depuse de reprezentanții CCIR în ceea ce privește internaționalizarea business-ului autohton”
, a declarat ec. Ioan Nani, Director General Antibiotice.

Economia românească dă dovadă de reziliență, în ciuda dificultăților provocate de criza sanitară.

„Economia românească și-a confirmat, prin rezultatele pe anul 2020, rezistența și capacitatea de a face față șocului provocat de pandemie. Companiile românești de top au reușit, cu eforturi considerabile, să facă față unei situații de o dificultate fără precedent. La Topul Național al Firmelor, un moment unic și de tradiție, care a crescut împreună cu economia națională, celebrăm munca, reziliența și creativitatea celor mai puternice companii din România.
În ciuda provocărilor majore, economia nu numai că nu s-a oprit, ci a și făcut dovada rezilienței, dovadă că oamenii de afaceri au găsit soluțiile necesare pentru a se adapta la noua realitate. Provocările rămân însă majore pentru companiile românești. Criza forței de muncă și nivelul ridicat al birocrației sunt frâne care limitează creșterea economică. Stabilitatea instituțională și un dialog consistent cu autoritățile centrale și locale sunt condiții esențiale pentru menținerea stabilității economice a României”, se afirmă într-un comunicat dat publicității de Camera de Comerț si Industrie a României.

Topul Național al Firmelor, clasament realizat în exclusivitate de către CCIR, are la bază următorii indicatori economici:

  • cifra de afaceri netă,
  • profitul din exploatare,
  • rata profitului din exploatare,
  • eficiența utilizării resurselor umane și
  • eficiența utilizării capitalului angajat.

La realizarea clasamentului TNF 2021 au fost analizate 768.372 de bilanțuri financiar-contabile ale companiilor active în România, ceea ce reprezintă o creștere cu peste 5% față de anul precedent.

www.ccir.ro    www.cciro.ro   www.tnf.ro

 

Vezi toate noutatile ▸