Antibiotice, alaturi de cei mai mari producatori mondiali din industria farmaceutica

Antibiotice, alaturi de cei mai mari producatori mondiali din industria farmaceutica

Timp de trei zile, intre 9 si 11 octombrie, Antibiotice a participat la CPhI Worldwide cel mai mare eveniment dedicat promovarii si relationarii din industria farmaceutica. exporturi_pag1

CPhI Worldwide 2012, organizat anul acesta la Madrid, a reunit aproape 30.000 de vizitatori din 140 tari ale lumii.Intre acestia s-au numarat specialisti ai companiilor producatoare de substante active si excipienti,  reprezentanti ai producatorilor de medicamente finite precum si consultanti in Regulatory Affairs, Marketing si Cercetare–Dezvoltare de la cele mai mari firme pe plan mondial.

Avand in vedere expunerea larga a evenimentului, CPhI a oferit companiei Antibiotice o buna ocazie de a relationa cu partenerii de afaceri actuali, dar si de a identifica noioportunitati pentru dezvoltarea exportului pe pietele SUA si Canadei, Europei, Americii Centrale, Asiei de Sud-Est, Rusiei sau Orientului Mijlociu.

In momentul de fata, Antibiotice are incheiate in jur de 100 parteneriate de afaceri in 60 de tari ale lumii. Compania ieseana exporta 70 medicamente in forma finita (din clasele antiinfectioase, sistem cardiovascular si tract digestiv) si substanta activa Nistatina, singurul antibiotic produs in Romania prin procese de biosinteza pentru care detine locul al doilea in topul mondial al producatorilor de profil.

Totodata, evenimentul expozitional de la Madrid a fost o buna ocazie de a promova Antibiotice ca furnizor de servicii complete pentru industria de medicamente generice, incepand cu cercetarea si dezvoltarea de produse, realizarea de studii de bioechivalenta, activitati specifice de Regulatory Affairs si pana la fabricatia de medicamente, sub contract, pe cele 8 fluxuri de productie autorizate GMP.

Participarea companiei Antibiotice la CPhI pentru al 9-lea an consecutiv asigura continuitatea dezvoltarii relatiilor de afaceri pe plan extern, activitate care a devenit directie strategica pentru perioada 2012- 2016.

Vezi toate noutatile ▸