Antibiotice a participat la fabricat in Moldova

Antibiotice a participat cu un stand de prezentare a medicamentelor marca Antibiotice, la expozitia nationala ”Fabricat in Moldova”, organizata la Chisinau, in Republica Moldova, intre 01 si 05 februarie 2017. Expozitia fost organizata de Camera de Comert si Industrie a Republicii Moldova, pentru a sustine intreprinzatorii autohtoni, promovarea produselor competitive si atragerea de investitii. Pe parcursul targului membrii delegatia Antibiotice au avut loc discutii cu reprezentantii autoritatilor moldovene, precum si cu distribuitorii traditionali ai companiei.

”Participam la acest targ, pentru a evalua posibilitatile noastre de dezvoltare in Republica Moldova si pentru a creste notorietatea companiei in mediFabricat in Moldovaul de afaceri de aici. Antibiotice intentioneaza sa-si dezvolte prezenta pe aceasta piata de desfacere, potentialul fiind mai ridicat decat volumul actual al exporturilor. Pentru 2017 estimam exporturi de peste un milion de dolari, fata de opt sute de mii, in 2016”, a spus Mihai Stoian, director Afaceri internationale.

Produsele pe care Antibiotice le exporta in Republica Moldova sunt destinate sistemului musculo-scheletic, cardiovasculare, tract digestiv si metabolism etc. Antibiotice are deschisa o reprezentanta la Chisinau din 2013.

Expozitia ”Fabricat in Moldova” a prezentat produsele si serviciile a 350 de companii moldovenesti, si a inclus forumuri bilaterale de afaceri, conferinte si mese rotunde, la care au participat si reprezentanti din Austria, Belarus, Romania, Rusia si Ungaria. Romania este unul dintre principalii parteneri economici ai Republicii Moldova

Vezi toate noutatile ▸