Antibiotice a fost premiata cu locul 1 in Topul National al Firmelor

Compania Antibiotice a fost din nou recunoscuta la nivel national pentru performantele sale economice.

In cadrul Galei Topului National al Firmelor din Romania, editia a XX-a, organizata, joi, 28 noiembrie in Bucuresti, companiei  Antibiotice i s-a oferit diploma si trofeul “Premiul National”, locul 1 la categoria “Industrie –  intreprinderi foarte mari – fabricarea produselor farmaceutice de baza”.

Topul a fost realizat de Camera de Comert si Industrie din Romania, pe baza unor indicatori obtinuti de companiile membre in anul financiar 2012, precum cifra de afaceri, profitabilitate, eficienta utilizarii resurselor, spiritul antreprenorial si comportamentul etic in afaceri.

La nivel local, in cadrul Topului Firmelor Iesene, realizat de Camera de Comert si Industrie Iasi, Antibiotice  a ocupat pentru a 10-a oara consecutiv, locul 1 la aceeasi categorie.

“Trofeul obtinut de compania noastra ne onoreaza si ne ofera, inca o data, satisfactia muncii implinite. In plus, aceasta diploma reafirma locul si rolul pe care il avem, la nivel national, in industria producatoare de produse farmaceutice”, a declarat Ioan Nani, director general Antibiotice.
TROFEU 2013

Vezi toate noutatile ▸