57 ani de cunoastere si dedicare: Decembrie 1955 – Decembrie 2012

Zi de zi, cele peste 150 de medicamente pe care le producem iau drumul farmaciilor si spitalelor din tara si strainatate.

Astfel, fiecare spital din Romania si milioane de oameni de pe intreg mapamondul beneficiaza de produse farmaceutice marca Antibiotice, salvatoare de vieti.

La ceas aniversar, gandurile noastre bune se indreapta, cu recunostinta, catre angajatii nostril si partenerii de drum – medici, farmacisti, distribuitori, lideri de opinie din doemniul medical si academic – care ne sunt alaturi si ne sprijina pentru a reda oamenilor speranta in insanatosire.

Cine suntem
Ne-am construit in timp, cu profesionalism si pasiune, reputatia de cel mai important producator de medicamente antiinfectioase din Romania. Continuitatea si traditia  celor 57 ani de activitate ne plaseaza astazi in galeria celor mai cunoscute si longevive branduri farmaceutice romanesti.

Ce speram in viitor
Vedem Antibiotice crescand durabil in viitor. Stim ca plus valoarea in compania noastra o vor aduce orientarea spre inovatie si cercetare, produsele generice noi si deschiderea spre  parteneriate care depasesc granitele culturale sau teritoriale trasate pe harta.

Vezi toate noutatile ▸