Equilibra® Plus

Clasa Terapeutica: Suplimente alimentare
Forma Farmaceutica: Comprimate Filmate
Denumirea Comuna Internationala: Complex de magneziu organic (malat de magneziu trihidrat și bisglicinat de magneziu) + Vitamina B6 (Pyridoxini Hydrochloridum)
Forma de ambalare: Cutie x 30 comprimate filmate
Detalii medicament: fara prescriptie

 

Equilibra® Plus este o formulă concentrată, cu absorbție ridicată, bazată pe acțiunea sinergică a complexului  de magneziu organic (bisglicinat de magneziu și malat de magneziu) și vitamina B6. Sărurile  complexului de magneziu organic, cu absorbție superioară, contribuie la refacerea nivelului energetic al organismului și la funcționarea normală a sistemului nervos. Asocierea celor două săruri organice de magneziu împreună cu vitamina B6 determină o cumulare a efectelor benefice, iar acțiunea lor sinergică contribuie la menținerea sănătății psihice și buna funcționare a sistemului nervos, reducerea oboselii și extenuării și susținerea unui metabolism energetic normal.

Cum se utilizează Equilibra® Plus:
Ca supliment alimentar, la adulți  și adolescenți peste 12 ani, se administrează pe cale orală, câte 1 comprimat filmat Equilibra® Plus pe zi, preferabil dimineața, cu o cantitate suficientă de lichid.
Acest supliment alimentar poate fi utilizat și în dietele vegetariene.

Equilibra® Plus este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată, echilibrată și un stil de viață sănătos.
Equilibra® Plus este un supliment alimentar marca Nutriensa®, produs românesc fabricat de Antibiotice.

Va aflati pe pagina produselor fara prescriptie medicala. Daca sunteti profesionist in domeniul sanatatii (medic, medic dentist, farmacist, asistent medical sau de farmacie) si doriti sa accesati pagina cu informatii detaliate despre produsele fara prescriptie medicala va rugam sa va autentificati. Acceptand sa continuati accesarea acestei sectiuni declarati pe propria raspundere ca sunteti profesionist in domeniul sanatatii.

AUTENTIFICARE

VEZI PROSPECT

DUPA ORDINEA ALFABETICA:

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z