Vedem aceasta companie crescand durabil in viitor

DSC_9522_crop

Ne-am construit, cu pasiune si profesionalism, reputatia de cel mai important producator roman de medicamente antiinfectioase. Fabricam produse generice de calitate, la standarde internationale, insa, asa cum o arata simbolul grafic „a+” alaturat numelui nostru, ne dorim mai mult decat atat.

Ne dorim sa crestem si sa facem performanta in noi arii terapeutice aflate in atentia medicilor pentru a oferi milioanelor de pacienti romani si din alte tari ale lumii, alternative noi si accesibile la insanatosire.

Ca sa implinim aceasta viziune ne extindem continuu orizontul de cunoastere, fiind permanent conectati la pulsul industriei farmaceutice mondiale, cautand noi solutii la provocarile actuale ale pietei, fiind deschisi la noi posibile parteneriate.

Aceasta viziune nu este doar o simpla aspiratie. Ea are acum in spate un plan de afaceri bine conturat, sustinut pe sase piloni de dezvoltare strategica care stabilesc jaloanele evolutiei noastre pana in 2020. Internationalizareaafacerii, adaptarea strategica a portofoliului de produse, reducerea costurilor de operare, dar si orientarea culturii organizationale spre inovare si performanta sunt directiile pe care le avem acum in prim plan.

Vedem aceasta companie crescand durabil in viitor. Stim ca plus valoarea in organizatia noastra o va aduce echilibrul permanent intre tipurile de resurse investite pe de o parte si rezultate obtinute pe de alta parte, intre ceea ce ne dorim si ceea ce putem obtine realmente, intre stiinta si sufletul cu care cantarim actiunile ce dau sens la ceea ce facem.

Ec. Ioan Nani
Director General Antibiotice