Antibiotice la Forumul de Afaceri Romania-Vietnam

Compania Antibiotice a participat luni 15 aprilie la Forumul de Afaceri România – Vietnam organizat de Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR). La eveniment au fost prezenți primul-ministru al R.S. Vietnam, E.S. domnul Nguyen Xuan Phuc, Ministrul Industriei si Comertului din R.S. Vietnam – Mr. Tran Tuan Anh și Președintele Camerei de Comert si Industrie a RS Vietnam – Mr. Vu Tien loc.

Directorul general Ioan Nani a avut o scurta întrevedere cu primul-ministru Nguyen Xuan Phuc, ocazie cu care aceasta a fost informat asupra intentiei companiei Antibiotice de a demara o nouă etapă de dezvoltare în ceea ce privește prezența pe piața vietnameză. Se are in vedere introducerea pe piață a 45 noi medicamente bazate pe studii și tehnologii recente, adaptate din punct de vedere tehnic și comercial la necesitățile și posibilitățile piețelor din Asia de Sud-Est. De asemenea compania si-a manifestat disponibilitatea de a sprijini proiectul bilateral dintre cele două țări privind integrarea pe piața muncii din România a tinerilor specialiști vietnamezi,  printr-un program de formare profesională într-un domeniul înalt specializat, pe platforma companiei Antibiotice.

Începând cu 2016, compania Antibiotice S.A. a deschis o reprezentanță în Hanoi, angajând personal de specialitate local. Calitatea și prețul competitiv au determinat ca trei dintre medicamentele beta-lactamice injectabile înregistrate în Vietnam să acopere 74% din nevoia de tratament a spitalelor din toate cele 63 de provincii ale țării.

În cadrul acestui eveniment de referință invitatii au avut oportunitatea de a intra în dialog direct cu importante companii vietnameze din domenii precum: petrol și gaze, textile, agricultură, produse alimentare, IT, turism, transport și logistică, energie, telecomunicații, instituții financiare și bancare, comerț, construcții civile și industriale, produse farmaceutice.

Vezi toate noutatile ▸