Ziua copilului la Antibiotice

Atasata de valorile sale generoase, Antibiotice investeste mereu in resursa sa cea mai de pret: oamenii. Alaturi de comunitate in momentele grele, noi, cei de la Antibiotice stim sa pretuim si clipele de bucurie, urmand crezul ce ne anima in permanenta, de a ne implica activ in viata marii familii care lucreaza aici.
Antibiotice continua, astfel, traditia de a oferi de 1 iunie angajatilor companiei o zi speciala în care toata lumea simte zambetul curat al copiilor.film

Sambata, 3 iunie, copiii angajatilor Antibiotice au fost invitati sa participe la un spectacol-concurs plin de culoare, muzica si dans oferit, din suflet, de ziua lor. Sala de spectacole a TVR Iasi s-a dovedit  neincapatoare pentru cei circa 200 de micuti care s-au bucurat, alaturi de parinti si bunici, de aceasta minunata sarbatoare a copilariei. Prezentat de cunoscutul om de televiziune Horia Gumeni, realizatorul emisiunii „Lumea lui Piticot”, spectacolul a beneficiat de prezenta unui invitat special, iluzionistul Leonard Iozefini. Acesta a creat, prin numerele sale, o lume magica in care copiii s-au jucat si au invatat sa fie, la randul lor, magicieni.

Un moment mult gustat de cei mici a fost concursul „Stiinta si suflet” in care participantii au fost impartiti in doua echipe: alba – stiinta, rosu – suflet. Copiilor li s-a cerut sa arate care din cele doua concepte este mai important pentru ei si de ce. „Stiinta ne aduce cunoastere si progres”, au spus cei în alb. „Sufletul ne face sa fim mai umani si mai generosi”, au replicat cei in rosu. Aplauzele celor din sala au fost impartite in mod egal celor doua echipe, dovedind ca atat stiinta cat si sufletul sunt elemente la fel de importante in viata noastra.

La final toti cei prezenti s-au bucurat de cadourile oferite de Antibiotice: jucarii, dulciuri, fructe, bauturi racoritoare, baloane.

Ziua de 1 iunie are de asemenea o semnificatie aparte pentru „familia Antibiotice”. Cu o istorie de 50 de ani, la aceasta data, se desfasoara meciul de fotbal  dintre echipa „Penitari” (administrativ) si „Productivi” (productie). In spiritul acestei traditii, si în acest an confruntarea sportiva a avut loc pe 1 iunie, pe terenul de sport din parcul companiei si s-a încheiat la egalitate, 2-2.

Vezi toate noutatile ▸