Vizite de afaceri in Hamburg si Londra

Deplasarea efectuata la Hamburg si Londra in perioada 31 mai – 5 iunie a avut ca scop principal discutarea stadiului diferitelor proiecte in derulare pentru Vitamina B12 Pharma Grade cu firma Aceto Pharma GmbH (Hamburg) , principalul client al Antibiotice pentru acest sortiment de produs.

Urmare a activitatii de promovare intreprinse de firma Aceto Pharma GmbH pe piata Marii Britanii, a fost identificata firma GR Lane Health Products ca potential client pentru Vitamina B12 Pharma Grade. Cu o cifra de afaceri de 17 milioane EUR si o gama de produse ce include peste 26 de tipuri de tablete, GR Lane Health Products este un producator important de OTC-uri de pe piata Marii Britanii.

Pe langa aceste doua intalniri axate in principal pe Vitamina B12 Pharma Grade, au mai fost stabilite intalniri cu alti parteneri ai companiei: grupul HELM AG (Vitamina B12 Feed Grade si Pharma Grade, produse conditionate, materii prime import) TRANSO-PHARM (Nistatina), PFANNENSCHMIDT (Nistatina, materii prime import), COLLINDA (Nistatina), AUROBINDO (materii prime import).

Aceasta deplasare a permis evaluarea tuturor proiectelor in derulare cu firmele mentionate, cat si identificarea de noi oportunitati de cooperare.

Vezi toate noutatile ▸