Vizita Ministrului Sanatatii la Antibiotice Iasi

Antibiotice a primit astăzi, 4 iunie, vizita unei delegații din partea Ministerului Sănătății, condusă de ministrul de resort, dr. Ioana Mihăilă.
În prima parte a întâlnirii, dna ministru a vizitat câteva obiective de pe platforma Antibiotice, printre care Centrul de vaccinare a+ și viitoarea secție de produse topice. În incinta Centrului de vaccinare a+, dnei ministru i-au fost prezentate dotările Centrului, saloanele de vaccinare și post-vaccinare, camerele de depozitare a dozelor de vaccin, facilități care asigură administrarea serului anti-covid, în condiții de siguranță pentru toate persoanele vaccinate.
În continuare, dna ministru a vizitat una dintre cele mai noi și moderne capacități de fabricație a produselor topice, aflată în etapa finală de amenajare și autorizare.
Cu această ocazie, reprezentanții managementului au expus stadiului actual al acestei importante investiții și au realizat o trecere în revista a celor mai importante branduri pe care Antibiotice le comercializează pe piața internă și internațională.
În finalul vizitei, dl. director general Ioan Nani, alături de echipa managerială a adus în atenția dnei ministru proiectele de dezvoltare urmărite de companie pe termen mediu și lung, planurile de afaceri pentru următorii ani și provocările pe care suntem pregătiți să le anticipăm în perioada următoare.
Vezi toate noutatile ▸