Antibiotice în topul centrelor de vaccinare din județul Iași

Conform statisticilor la zi extrase din Registrul electronic de vaccinare (RENV), în cadrul centrului de vaccinare fix din cadrul companiei Antibiotice s-au administrat până în prezent peste 16.000 doze, Centrul de vaccinare a+ ocupând astfel al doilea loc la nivel judetean, după Spitalul Militar Iasi.

Odată cu startarea celei de-a doua etape de vaccinare la nivel național (18 ianuarie) compania Antibiotice a înființat centrul propriu de vaccinare. Motivul pentru care Antibiotice a luat această decizie, a fost acela de a facilita angajaților și a membrilor comunităților învecinate companiei, accesul la vaccinare. Până în prezent 70% din angajații companiei au fost imunizați, neînregistrându-se nici o reacție adversă severă.

Totodată, pentru a susține demersul vaccinării la nivel național, Antibiotice a  organizat începând cu 16 mai Caravana a+, un centru mobil de vaccinare anti-Covid, care se deplasează în localitățile din mediul rural care înregistrează o rată scăzută de imunizare.

Caravana a+ se va deplasa, în fiecare duminică, timp de șase săptămâni, sau cât va fi necesar și va facilita accesul la vaccinare al populației.

Vezi toate noutatile ▸