Scoala de vara a+, pepiniera pentru viitorii angajati ai companiei

In perioada iunie-august 2012, Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” deruleaza proiectul Scoala de vara a+ destinat atat dezvoltarii profesionale a propriilor anDSC_7716_crop(1)gajati, cat si atragerii de tineri specialisti in domeniile cercetarii, dezvoltarii de medicamente sau controlului calitatii.

Studentii din anii finali si absolventii facultatilor de farmacie, chimie si inginerie chimica ce se inscriu in acest program sunt familiarizati pe parcursul lunilor iulie si august cu cerintele si reglementarile din industria farmaceutica si cunosc, in mod practic, ce inseamna productia unui medicament de calitate, sigur si eficient.

Dupa incheierea cursurilor, participantii vor sustine o proba de evaluare a cunostintelor ce constituie o forma de preselectie pentru ocuparea posturilor disponibile in cadrul firmei Antibiotice.

In urma derularii primelor doua editii (2010 si 2011) ale programului Scoala de vara a+ 16 tineri specialisti au fost angajati in companie in domeniile cercetarii, dezvoltarii farmaceutice, controlulului calitatii, asigurarii calitatii sau productiei de medicamente.

Vezi toate noutatile ▸