Scoala de vara a+, oportunitate pentru o cariera in industria faramaceutica

Aflata la a doua editie, Scoala de vara „a+”, derulata de compania Antibiotice si Fundatia „Antibiotice – Stiinta si suflet” a oferit oportunitatea absolventilor si studentilor facultatilor de profil sa isicompleteze pregatirea un1-a poza_studenti_reisized(2)ivesitara cu reglementari şi concepte utile pentru o cariera in industria farmaceutica.

Pe parcursul sesiunilor de instruire organizate bisaptamanal, in perioada mai-septembrie 2011, tinerii si-au imbogatit cunostintele cu informatii interesante despre ce inseamna industria farmaceutica.

Totodata, studentii au avut posibilitatea sa cunoasca specialistii companiei care le-au impartasit din experienta proprie si le-au oferit informatii despre ce inseamna asigurarea calitatii in industria farmaceutica, echipamente si tehnici de laborator, farmacovigilenta, cercetare clinica in vederea autorizarii medicamentelolor etc. De asemenea, cursantii au vizitat laboratoarele de cercetare-dezvoltare si control calitate, sectiile de productie ale companiei, afland care este drumul medicamentului, de la o simpla formula chimica, la produsul finit care ajunge in farmacii sau spitale.

La finalul scolii, participantii au fost evaluati, rezultatele echivaland cu preselectia pentru concursurile viitoare destinate angajarii de specialisti pe posturi vacante din Antibiotice.


Scoala de vara „a+”2011, in cifre

Scoala de vara „a+” este cel mai important program derulat de compania Antibiotice in vederea cresterii performantelor propriilor angajati (componenta interna), precum si atragerii in cadrul companiei de specialisti in domeniile farmaceutic, medical si inginerie chimica (componenta externa).

2-a poza_caseta_resized_crop Editia desfasurata in acest an, in perioada mai-septembrie 2011, s-a concretizat in instruirea a 498 de angajati in functie de nevoile identificate la nivelul structurilor companiei si trainuirea a 47 de studenti din anii terminali ai facultatilor de farmacie, chimie si inginerie chimica

Vezi toate noutatile ▸