Scoala de vara a+

In domeniile cercetare, dezvoltare si formulare farmaceutica,
asigurarea si controlul calitatii, marketing  „SCOALA DE VARA a+” vine in intampinarea viitorilor specialisti oferind posibilitatea intregirii pregatirii universitare cu o serie de concepte, standarde profesionale si reglementari specifice industriei farmaceutice. Cursantii vor avea posibilitatea identificarii a particularitatilor profesarii in industria de medicamente, dezvoltarii unor aptitudini si acumularii de cunostinte utile in vederea unei posibile cariere in domeniul farmaceutic.

Trainerii vor oferi informatii din domeniile:
– asigurarea calitatii in industria farmaceutica
– tehnica farmaceutica aplicata
– metode de analiza, echipamente si tehnici de laborator
– tehnologie si echipamente din industria farmaceutica
– marketing strategic in industria farmaceutica

Activitatile in cadrul SCOLII DE VARA a+ se desfasoara in perioada iunie – august 2010 la sediul companiei.

Se pot inscrie la cursurile SCOLII DE VARA a+ absolventi cu licenta si studenti in anul terminal ai Facultatilor de Farmacie, Chimie, Inginerie Chimica, Marketing.
Selectia participantilor se face prin evaluarea CV-urilor.
Dupa incheierea cursurilor participantii vor sustine o proba de evaluare ce constituie preselectie pentru concursurile viitoare in scopul angajarii pe posturi disponibile in cadrul societatii.

Cei interesati sunt rugati sa trimita CV si scrisoare de intentie, insotite de copie dupa documentul de absolvire sau adeverinta de student la adresa: Antibiotice S.A., Iasi, str. Valea Lupului, nr. 1, cod 707410, Directia Resurse Umane, fax 0232-209633 sau e–mail: resurse.umane@antibiotice.ro, pana la data de 25.06.2010.

Relatii suplimentare la telefon: 0232 – 209300, 0232-209597

Vezi toate noutatile ▸