Sanatatea si frumusetea pielii, la feminin

in luna frumusetii, am celebrat sănătatea și frumusețea pielii la feminin, în cadrul unui proiect-eveniment destinat angajatelor din compania Antibiotice, parte din programul „Trăim sănătos într-o companie sănătoasă”.


Sala noastră de festivități a fost plină de priviri curioase și întrebări în urma sfaturilor utile și practice oferite de invitatele noastre lideri de opinie în domeniul dermatologiei: prof. dr. Anca Zbranca, șef lucrări dr. Laura Stătescu și dr. Alina Stîncanu.

De ce este important să avem grijă de sănătatea și frumusețea pielii noastre și să mergem din timp la dermatolog? Pentru că pielea este cel mai mare organ al corpului uman și cel mai vizibil. De altfel, multe dintre problemele de la nivelul organelor interne își arată primele semne pe piele.

O rutină de îngrijire nu are beneficii doar în privința aspectului fizic, ci și asupra sănătății și stării noastre de bine.

Ne bucurăm că angajatele care fac parte din compania Antibiotice au aflat cum pot să emane frumusețe și sănătate prin toți porii, în fiecare zi.

Traim sanatos intr-o companie sanatoasa!

Vezi toate noutatile ▸