Puterea faptei sta in puterea noastra!

Cu ocazia Sarbatorilor de Paste, Fundatia “Antibiotice Stiinta si Suflet” a ajutat 300 de persoane defavorizate: copii, batrani, familii in situatii dificile, oferindu-le produse alimentare traditionale in valoare de 10.000 lei.

In cadrul programului „Puterea faptei”, cu ocazia sarbatorilor de Paste, 100 de persoane aflate in saracie au primit din partea Fundatiei „Antibiotice Stiinta si Suflet” donatii de alimente traditionale si de stricta necesitate. Beneficiarii, adulti si copii, au fost selectati de reprezentantii organizatiei neguvernamentale „Salvati Copiii”, filiala Iasi si sunt atat din orasul Iasi, cat si din comunele limitrofe. Ajutorul este indreptat spre copiii ce provin din familii in care cel putin un parinte estesomer si sunt asistati de specialistii de la „Salvati Copiii” pentru a frecventa scoala si a creste alaturi de familia lor.

“Parteneriatul dintre Fundatia “Antibiotice Stiinta si Suflet” si Organizatia “Salvati Copiii” se afla la treia actiune comuna in care oferim sprijin familiilor care se confrunta cu dificultati materiale” a declarat d-na Corina Mighiu, coordonator programe Organizatia “Salvati Copii”, filiala Iasi.

De asemenea, 200 de varstnici cu situatie materiala precara, din Iasi (Parohiile “Sf. Parascheva”  si “Adormirea Maicii Domnului” Galata) si 2 comune din apropierea Iasului (Moreni si Voinesti), au primit pachete cu alimente atat de necesare in perioada sarbatorilor.

puterea_faptei “Acum in prag de Paste dorim sa aducem bucuria Invierii Domnului in inimile celor aflati in nevoie. Gestul facut de Fundatia „Antibiotice Stiinta si Suflet” este unul nobil mai necesar astazi ca oricand si demn de urmat”, a declarat Pr. Prof. Ion Vicovan, paroh al Bisericii „Sf. Parascheva” Iasi.

Vezi toate noutatile ▸