Perform a+ 2022 la start‍

La Antibiotice, studenții au început deja cursurile Perform a+ acestui an!

Perform a+ se află la a VII-a ediție. Preoiectul se desfășoară sub egida noii platforme de colaborare cu mediul universitar, Academia a+. În acest an, proiectul de dezvoltare a competențelor Perform a+ reunește 36 de participanți. Aceștia au fost selectați din rândul studenților care au depus aplicații în lunile de vară.

Devenit deja o tradiție, Perform a+ și-a extins an de an adresabilitatea și deschiderea către mediul universitar. Astfel, în anul 2022 reunește studenți entuziaști, aflați în ultimul an de studiu sau proaspăt absolvenți din domeniile: farmacie, biologie, inginerie chimică și protecția mediului și chimie.

Perform a+

Cei 36 de participanți au vibrat astăzi la unison în cadrul primei întâlniri cu colegii noștri. Au fost inițiați în ceea ce reprezintă Antibiotice în peisajul companiilor din România și al perspectivelor de evoluție în carieră de către psiholog Mihaela Murariu, Director Resurse Umane. Pe parcursul următoarelor săptămâni, tinerii performeri vor participa la sesiuni de pregătire teoretică și practică susținute de specialiștii companiei. Astfel, procesele complexe implicate în cercetarea, verificarea calității și producției unui medicament, vor deveni din necunoscute, „cunoscutele” care să îi atragă să lucreze în compania Antibiotice.

Datorită acestui program de dezvoltare a competențelor, realizat în parteneriat cu mediul universitar ieșean, peste 150 de tineri au fost inițiați în fabricația și cercetarea medicamentelor generice. 35 dintre aceștia au găsit în Antibiotice compania care să îi sprijine în dezvoltarea unei cariere de succes.

Le urăm multă baftă și spor la învățat tinerilor performeri care ne sunt alături în acest an!

Vezi toate noutatile ▸