Participarea companiei Antibiotice la al 9-lea Congres National de Boli Infectioase

In perioada 22-25 septembrie 2004 s-a desfasurat la Craiova al 9-lea Congres National de Boli Infectioase, manifestare stiintifica de renume si de traditie, care a reunit elita infectionistilor din Romania. Congresul a fost organizat de catre Societatea Nationala Romana de Boli Infectioase si s-a bucurat de un public numeros, de peste 500 de participanti, expozanti si invitati.

La acest congres compania s-a numarat printre sponsorii evenimentului si a participat cu un stand de prezentare si cu o echipa de promovare Antibiotice alcatuita din 9 membri. Scopul participarii la acest congres a fost promovarea produselor antiinfectioase strategice din portofoliul comapaniei noastre, utilizate si foarte apreciate de catre medicii infectionisti: Ampicilina Plus® (Ampicilinum / Sulbactamum) fl inj 1,5 g, Cefort® (Ceftriaxonum) fl inj 250 mg, 500 mg, 1 g, 2 g; Ceftamil® (Ceftazidimum) fl inj 500 mg, 1 g; Cipro Quin® (Ciprofloxacinum) cpr 500 mg, Eficef® (Cefiximum) cps 200 mg. Cu aceasta ocazie, a fost prezentat standul produsului Cipro Quin® si a fost lansat pe piata produsul Eficef®, cea mai recenta asimilare in portofoliul nostru de antiinfectioase, unica cefalosporina orala de generatia a III-a comercializata pe piata, care s-a bucurat de un interes sporit din partea prescriptorilor aflati mereu in cautarea unor remedii cat mai eficiente si mai comod de administrat pacientilor.

Participarea Antibiotice a culminat cu un simpozion de firma sustinut de catre prof. Dr. Adrian Streinu Cercel, director al Institutului National de Boli Infectioase „Matei Bals” din Bucuresti. Au fost prezentate auditoriului rezultatele finale pozitive si revolutionare ale unui studiu efectuat in institutul din Bucuresti cu produsul Ampicilina Plus® in tratamentul unor cazuri de infectii severe.

In cadrul acestei manifestari s-au stabilit legaturi stranse de colaborare cu liderii unitatilor medicale de traditie participante, acestia apreciind eforturile depuse de compania noastra pentru a ajuta sistemul sanitar, aflat la un moment delicat dar si decisiv.

Ca o concluzie generala, participarea echipei de promovare Antibiotice la aceast congres national a fost o reusita deplina. Au fost popularizate cu succes produsele din portofoliul nostru, au fost oferite informatii suplimentare despre produsele promovate si s-au realizat contacte cu liderii de opinie ai lumii medicale, premize ale unor colaborari viitoare fructuoase.

Vezi toate noutatile ▸