Oportunitati de afaceri pentru Antibiotice

CPhIPrezenta, cu stand propriu, pentru a treia oara consecutiv, la targul de substante active desfasurat la Paris in perioada 2-5 octombrie, compania Antibiotice a identificat importante oportunitati de afaceri.

Unic reprezentant al industriei producatoare de farmaceutice din Romania, Antibiotice a avut o prezenta remarcabila si apreciata, atat de catre partenerii de afaceri traditionali, aflati la Paris, cat si de catre parteneri noi, veniti din toate zonele globului, care si-au exprimat intentii ferme de a dezvolta relatii de afaceri cu firma noastra.

Timp de trei zile, peste 6000 de participanti au vizitat standurile companiilor producatoare din industria farmaceutica venite din tari de pe tot cuprinsul globului.

Delegatia companiei Antibiotice, prezenta la aceasta manifestare de amploare, a fructificat prezenta la CPhI (Chemical and Pharmaceutical Ingredients) realizand peste 200 de contacte cu parteneri de afaceri traditionali, dar si cu firme noi, interesate in initierea unor colaborari.

‘‘Participarea la targul de substante active CPhI 2006 a insemnat pentru Antibiotice un bun prilej de a evalua stadiul proiectelor demarate cu partenerii Antibiotice pe diferite piete. In acelasi timp prezenta la acest targ a creat premisele dezvoltarii de noi parteneriate atat pentru substanta activa Nistatina cat si pentru produsele finite, Antibiotice fiind perceputa de companiile prezente la CPhI drept un partener care ofera produse de valoare si expertiza necesara pentru initierea de cooperari pe termen lung” a subliniat dr. ing. Coca Cascaval, Director Executiv Marketing si Relatii Internationale.

Vezi toate noutatile ▸