O rază de speranță de Paste pentru 25 de familii nevoiașe din judetul Iasi

DSC_6515 DSC_6571 DSC_6549

O rază de speranță pentru 25 de familii nevoiașe, venită din partea Fundației “Antibiotice – Știință și Suflet”.
Astăzi, 26 aprilie 2016, în preajma Sărbătorilor de Paşte, Fundaţia Antibiotice, „Ştiinţă şi Suflet” a venit în întâmpinarea a 25 de familii defavorizate și bătrâni singuri din localitatea Ipatele, județul Iași, oferindu-le alimente de strictă necesitate pentru a se pregăti cum se cuvine de tradiționala sărbătoare creștină.
Pachetele cu alimente variate, produse de igienă și curățenie și rechizite au ajuns la familii nevoiașe, cu posbilități materiale reduse și mulți copii, dar și la bătrâni singuri cărora rar le mai pășește cineva pragul.

„Ajutorul nostru a ajuns în casele unor oameni necăjiți, care știu să primească cu inima deschisă atât un ajutor material, cât și bucuria unei sărbători creștine. Pachetele noastre pregătite special pentru Paște vor fi de ajutor pentru 120 de persoane, din care 75 copii, de la cele mai mici vârste, până la 16 ani, cu probleme de sănătate și care locuiesc în condiții precare. Ajutorul nostru nu le va schimba viața, însă, sperăm, le va aduce o rază de bucurie în suflet, în zilele de Paște”, a declarat Ioana Tode, președintă a Fundației “Antibiotice Știință și Suflet”.
Acțiunea din acest an face parte din programul „Puterea faptei” în cadrul căruia sunt realizate acțiuni filantropice pentru diverse categorii de persoane defavorizate din județul Iași, precum: copii cu nevoi speciale sau boli grave (SIDA, sindrom DOWN etc.), familii dezorganizate și venituri reduse, bătrâni bolnavi sau abandonați de familie.

DSC_6607 DSC_6629 DSC_6623

Vezi toate noutatile ▸