O raza de speranta pentru 25 de familii nevoiase de Paste

O raza de speranta pentru 25 de familii nevoiase, venita din partea Fundatiei “Antibiotice – Stiinta si Suflet”

In preajma Sarbatorilor de Paste, pe 12 aprilie Fundatia Antibiotice „Stiinta si Suflet” a venit in intampinarea a 25 de familii defavorizate si batrani singuri din Satul Petresti, comuna Golaiesti, judetul Iasi, oferindu-le alimente de stricta necesitate pentru a se pregati cum se cuvine de traditionala sarbatoare crestina. Satul Petresti este o localitate indepartata de municipiul Iasi, pe malul raului Prut, aceasta zona fiind una din cele mai defavorizate ale tarii, la granita cu Republica Moldova.

Pachetele cu alimente variate, produse de igiena si curatenie si rechizite au ajuns la familii nevoiase, cu posibilitati materiale reduse si multi copii, dar si la batrani singuri carora rar le mai paseste cineva pragul, cat si la persoane cu handicap.

Ajutorul nostru a ajuns in casele unor oameni necajiti, care stiu sa primeasca cu inima deschisa atat un ajutor material, cat si bucuria unei sarbatori crestine. Pachetele noastre pregatite special pentru Paste vor fi de ajutor pentru 85 de persoane, din care 34 copii, de la cele mai mici varste, pana la 16 ani, cu probleme de sanatate sau cu handicap si care locuiesc in conditii precare. Ajutorul nostru nu le va schimba viata, insa, speram, le va aduce o raza de bucurie in suflet, in zilele de Paste”, a declarat Ioana Tode, Presedinte al Fundatiei Antibiotice „Stiinta si Suflet”.

    

Actiunea de responsabilitate sociala face parte din programul „Puterea faptei” in cadrul caruia sunt realizate actiuni filantropice pentru diverse categorii de persoane defavorizate din judetul Iasi, precum: copii cu nevoi speciale sau boli grave, familii dezorganizate si venituri reduse, batrani bolnavi sau abandonati.

  

 

Vezi toate noutatile ▸