O raza de lumina pentru cei nevoiasi

Ajutor de Paste mic cropCompania farmaceutica Antibiotice si Fundatia Solidaritate si Speranta a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei s-au alaturat pentru a veni in ajutorul a circa 250 de persoane din judetul Iasi aflate in dificultate, in zilele premergatoare Sarbatorii Pastelui.

Prin proiectul Invierea lui Hristos – Izvor de bucurie si sanatate pentru cei nevoiasi, initiatorii au dorit sa aduca o raza de lumina celor 70 de varstnici internati in centrele medico – sociale Bivolari si Sculeni, precum si celor 75 de varstnici ingrijiti la domiciliu de Fundatia Solidaritate si Speranta.

Astfel, in cursul diminetii de joi, 20.04.2006, fiecare asistat din cele doua centre medico-sociale a primit un pachet cu alimente traditionale de Pasti oferit de Antibiotice. Fundatia Solidaritate si Speranta, cu sprijinul elevilor voluntari de la Liceul „Ion Holban” Iasi, aoferit tuturor celor interesati servicii de frizerie.

In cadrul aceluiasi proiect, compania Antibiotice a sprijinit Adapostului de Noapte „C.A. Rosetti” cu un ajutor special constand in medicamente necesare tratarii diverselor afectiuni pentru cele 91 de persoane rezidente ale adapostului.

Este o traditie deja ca Antibiotice sa fie alaturi de membrii comunitatii in preajma Sarbatorii de Pasti si ne bucuram ca si anul acesta sa putem oferi, impreuna cu Fundatia Solidaritate si Speranta a Mitropoliei Moldovei si Bucovinei, o mana de ajutor persoanelor aflate in ingrijire la domiciliu sau defavorizate din punct de vedere social. Este ceea ce incercam sa facem an de an, in spiritul misiunii companiei noastre si al dorintei de a fi mereu aproape de oameni”, a declarat Domnul Ioan NANI, Director General Antibiotice.

Sprijinul oferit de compania Antibiotice constand in alimente si medicamente s-a ridicat la valoarea totala de 35 milioane lei vechi.

Vezi toate noutatile ▸