Gama Nutriensa® la cea mai importanta Conferinta de Fitoterapie din Romania

Nutriensa® – gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice, prezenta la cea mai importanta Conferinta de Fitoterapie din Romania

Dupa succesul incontestabil al primei editii, in perioada 29-30 martie, se desfasoara cea de-a doua Conferinta de Fitoterapie Practica sub egida Universitatii de Medicina si Farmacie “Gr. T. Popa” ce are ca tema “Compusii bioactivi si extracte vegetale – beneficii pentru sanatate.

In cele doua zile de sesiuni stiintifice dedicate fitoterapiei, este prezentata practicienilor posibilitatea fundamentarii pe baze documentate, a utilizarii eficiente si in conditii de siguranta pentru pacient, a produselor farmaceutice ce contin extracte vegetale.


Noutatile prezentate in aceasta conferinta, care reprezinta o platforma educationala valoroasa pentru cei aproape 700 de participanti din intreaga tara: medici, farmacisti, lideri de opinie si cercetatori, vizeaza legislatia in domeniul medicamentului de origine vegetala si a suplimentelor nutritive care contin extracte vegetale, precum si evolutia si inglobarea extractelor vegetale in forme farmaceutice diverse, astfel incat sa raspunda nevoilor pacientilor de toate varstele.

“Conferinta de Fitoterapie Practica este un demers stiintific initiat pentru sustinerea dezvoltarii fitoterapiei practice in Romania. Ne dorim o implicare activa in acest domeniu extrem de important pentru sistemul de ingrijire a sanatatii populatiei si ne mandrim ca intre participantii principali la conferinta se regaseste un partener constant al activitatilor pe care le desfasuram, compania Antibiotice.

Prin noua gama de suplimente alimentare Nutriensa® care conditioneaza extracte vegetale, compania Antibiotice vine in mod responsabil in intampinarea atat a pacientilor cu patologii diverse, cat si persoanelor sanatoase care doresc sa-si mentina starea de sanatate si sa beneficieze de o calitate superioara a vietii. Intre suplimentele alimentare si medicamentele realizate la Antibiotice din punct de vedere al regulilor de buna practica de productie si standardelor de calitate nu exista nicio diferenta – cu alte cuvinte supliment realizat la standard de medicament”, a declarat Prof. Univ. Dr. Monica Hancianu, Presedintele Conferintei Nationale de Fitoterapie Practica, Presedinte Asociatia de Fitoterapie si Fitofarmacologie Practica, din Romania.


Traind intr-o societate cu un ritm al vietii extrem de alert, cu o suprasolicitare fizica si intelectuala majora, in care alimentatia, din diverse motive, devine restrictiva, se observa o crestere a interesului populatiei pentru preventie, pentru asigurarea si mentinerea calitatii vietii.


“Nutriensa, este gama de suplimente alimentare a companiei Antibiotice, dezvoltata in contextul unui interes din ce in ce mai mare al populatiei pentru ingrijire personala. Nutriensa cuprinde produse pe baza de vitamine, minerale si diverse extracte standardizate care sustin functiile fiziologice ale organismului sau care se pot asocia unor tratamente alopate. Gama de suplimente alimentare Nutriensa deriva in primul rand din nevoia consumatorului de a ramane activ, si a face fata vietii moderne suprasolicitante. Nutriensa inseamna in acelasi timp creativitate, prin formule inovative si produse care combina multiple ingrediente cu proprietati active dovedite stiintific, asigurand astfel consumatorilor accesul la nutrientii necesari bunei functionari a organismului, cat si maturitate, prin informare corecta, precum si eficacitatea si siguranta produselor sustinute de experienta companiei in domeniul productiei de medicamente. Brandul Nutriensa este adresat publicului activ, informat, si pune un accent deosebit pe starea de bine a consumatorului si promovarea unui stil de viata sanatos si ingrijirea activa a sanatatii”, a declarat dr. Mihaela Mosnegutu, Director Medical Antibiotice.

VIDEO

 

Vizitati si site-ul Site oficial al Conferinței de Fitoterapie Practică
Compușii bioactivi și extractele vegetale: beneficii pentru sănătate.
Metaboliți secundari în practica medicală
https://bit.ly/2FqrJqI

Vezi toate noutatile ▸