Fundatia Antibiotice – Stiinta si Suflet, alaturi de copiii din Spitalul Sf. Maria din Iasi

Si in acest an, angajatii Antibiotice au raspuns apelului de a dona carti, lansat in cadrul campaniei „Daruieste o carte, daruieste un zambet!”. Aflata la a doua editie, aceasta campanie, initiata de Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” are ca scop oferirea de carti, jucarii si cadouri copiilor mai putin norocosi, de Ziua Internationala a Copilului.

Mai multi salariatDSC_7502i ai Antibiotice s-au alaturat si in acest an, bucurosi campaniei „Daruieste o carte, daruieste un zambet!”. Acestia au donat, gandindu-se cu drag la copiii care au nevoie de alinare si sprijin, atat carti, cat si jocuri si jucarii de plus pentru amenjarea unei biblioteci in cadrul Sectiei de Chirurgie a Spitalului „Sf. Maria” din Iasi.

Cu basme sau aventuri, mai noi sau mai vechi, de colorat sau de citit, peste 250 de carti au fost adunate de la salariatii care si-au dorit sa insenineze chipurile copiilor veniti sa isi recapete sanatatea la Spitalul „Sf. Maria”  Iasi. Aceste carti, impreuna cu jucarii si jocuri donate de Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” vor fi la dispozitia copiilor internati in Sectia Chirurgie a Spitalului „Sf. Maria”, in cadrul unei biblioteci care a fost, de asemeni, donata spitalului.
Alaturi de aceste carti, Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” a oferit pentru 100 de copii din spital pachete-cadou cu dulciuri si fructe. Totodata, ziua lor, 1 iunie, le-a fost inveselita de doi clowni care le-au oferit balone colorate, in forme jucause.

„Aceasta actiune initiata de Fundatia „Antibiotice – Stiinta si suflet” este la a doua editie si face parte din programul Puterea Faptei, un program de responsabilitate sociala derulat din anul 2002 in cadrul caruia am ajutat pana in prezent peste 8.000 de persoane. Anul trecut, in cadrul aceleasi campanii, Antibiotice a donat o biblioteca cu tot atatea carti oferite in dar de angajati Spitalului Sf. Maria, amplasata acum in sectia Nefrologie. Ne propunem ca aceasta actiune sa devina o traditie pentru ca noi credem ca atat „stiinta” cat si „sufletul” cuprinse in aceste carti si jocuri pot fi cei mai buni prieteni ai copiilor, mai ales ai celor aflati in suferinta”, a declarat Mihaela Melinte,  responsabil comunicare al Fundatiei „Antibiotice- Stiinta si Suflet”
DSC_7639
„Membrii Fundatiei ”Antibiotice – Stiinta si Suflet” au oferit un cadou deosebit copiilor internati in Spitalul de Copii ”Sf. Maria” , dovedind inca o data daruirea si pretuirea lor fata de viitorul copiilor nostri. A cultiva mintea si dragostea pentru carte reprezinta un gest remarcabil, iar multumirile noastre, alaturi de bucuria copiilor la vederea cadourilor nu pot decat sa completeze aceasta zi minunata. Membrii Fundatiei „Antibiotice – Stiinta si Suflet” sunt si raman, prieteni devotati pentru toti copiii care au nevoie de sprijin si de asemenea, sunt colaboratori fideli ai spitalului nostru , motiv pentru care le aducem toata aprecierea si consideratia ”, a declarat dr. Valentin Munteanu, manager al Spitalului de copii „Sf. Maria”.

Vezi toate noutatile ▸