De Ziua Mondială a Sănătăţii, angajaţii Antibiotice au donat sânge!

DSC_4779 DSC_4832 DSC_4836 DSC_4838

Pentru al șaselea an consecutiv, angajaţii Antibiotice au donat sânge, joi, 7 aprilie cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

50 de donatori, 23 litri de sânge, mai mult de 100 vieţi salvate!

Acestea sunt cifrele celei de-a zecea campanii de donare de sânge desfăşurate în cadrul companiei Antibiotice, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătăţii.

Sub îndemnul “Fii voluntar, donează sânge! Pune suflet pentru viaţă!”, angajaţii companiei Antibiotice au răspuns pozitiv joi, 7 aprilie 2016, campaniei de donare de sânge, organizate de Fundaţia “Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” în parteneriat cu Centrul Regional de Transfuzie Sangvină (CRTS) Iaşi.

Atât Antibiotice, cât şi Fundaţia „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet” consideră că a da o şansă în plus la viaţă cazurilor urgente, oamenilor aflaţi în suferinţă, printr-o donare voluntară de sânge, este un gest uman şi firesc.

„Ca în fiecare an, cu ocazia Zilei Mondiale a Sănătății a fost important să ne mobilizăm, noi, angajaţii Antibiotice în acţiunea de donare de sânge şi să arătăm dorinţa noastră sinceră de a face o faptă bună, un gest uman pentru semeni. Este un mod de a arăta că îţi pasă ce ceilalţi oameni din jurul tău.” a declarat Ioana Tode, Preşedinte al Fundaţiei „Antibiotice – Ştiinţă şi Suflet”.

Acţiunea de recoltare a avut loc în cadrul unităţii clinice a Centrului de Evaluare a Medicamentului Antibiotice, fiind realizată de către specialiştii din CRTS care s-au deplasat la sediul Antibiotice cu unitatea mobilă de recoltare.

„A devenit deja o tradiţie ca de Ziua Mondială a Sănătăţii să venim la Antibiotice şi să desfăşurăm, în parteneneriat, o colectă de sânge. Cu siguranţă astăzi am reuşit să salvam din nou viaţa mai multor semeni de ai noştri.” a declarat dr. Andreea Vatamanu, Purtător de cuvânt al Centrului Regional de Transfuzii Sangvine Iaşi.

DSC_4755 DSC_4764 DSC_4758 DSC_4768

Vezi toate noutatile ▸