Angajatii companiei au sarit in ajutorul sinistratilor din Moldova

Contributia totala a companiei Antibiotice s-a ridicat la aproximativ 1 miliard de lei vechi

sini020micsini154mic

Angajatii companiei Antibiotice au donat suma de 50.000.000 lei vechi precum si imbracaminte, incaltaminte si alte bunuri pentru romanii din judetele grav afectate de inundatii – Bacau, Vrancea si Galati. Conducerea companiei iesene a contribuit la randul sau cu medicamente, alimente, apa, paturi si sume de bani, donatia totala a Antibiotice ridicandu-se astfel la aproximativ 1 miliard de lei vechi.

In acest sens, un prim transport efectuat cu trei camioane ale companiei a ajuns inca de sambata, 16 iulie 2005, in zona Comanesti – Bacau, cu medicamente, 8 tone de apa minerala, 3000 paini, 3500 de conserve si 300 de paturi. Impreuna cu autoritatile locale, bunurile au fost distribuite deja in localitatile Palanca, Agas, Tg. Ocna si Comanesti. Medicamentele au fost donate Directiei de Sanatate Publica Bacau, urmand ca de acolo sa fie distribuite, in functie de necesitati, celor aflati in dificultate.

Cel de-al doilea transport de medicamente a plecat miercuri, 20 iulie, catre Directiile de Sanatate Publica Galati si Focsani, acoperind astfel toate zonele afectate de inundatiile din ultima sapatamana.

De asemenea, producatorul de medicamente Antibiotice a raspuns apelului conducerii Consiliului Judetean Iasi, sprijinind alaturi de alte firme iesene, gazduirea pentru perioada de vara a cinci serii de cate 200 de copii din zonele sinistrate in Tabara de copii de la Ciric, Iasi.

„Consideram ca este de datoria noastra sa sprijinim familiile afectate de dezastrul provocat de ultimele inundatii din Bacau, Vrancea si Galati, asa cum am incercat sa fim alaturi si de romanii din zona Timis in urma cu cateva luni. As dori sa multumesc pe aceasta cale tuturor angajatilor companiei Antibiotice care au stiut sa fie solidari cu miile de romani ramasi fara gospodarii si sa-i ajute sa-si recapete speranta. Speram ca ajutorul oferit semenilor nostri sa le fi adus o raza de lumina în adaposturile în care si-au gasit refugiul din calea apelor.”, a declarat domnul Ioan Nani, Directorul General al Antibiotice.

Amintim astfel ca in pragul sarbatorilor de Paste, conducerea Antibiotice nu a ramas indiferenta la inundatiile produse in vestul tarii, in zona Timis. Donatiile efectuate atunci au constat in alimente, bunuri si medicamente de prima necesitate in valoare totala de 200.000.000 lei, cat si jucarii pentru copii trimise cu ocazia zilei de 1 Iunie.

  sini046mic(1)sini038mic

Vezi toate noutatile ▸