Donează 3,5% pentru Fundația „Antibiotice Știință și Suflet”

Susțineți și în anul 2021 proiectele Fundației Antibiotice “Știință și Suflet”!

Dăm startul campaniei de strângere a formularelor 230 pentru redirecționarea impozitului pe venit!

Redirecționează 3,5% din impozitul pe venitul tău, aferent anului 2020, către Fundația „Antibiotice Știință și suflet”

Vei sprijini astfel persoanele cu nevoi speciale și cazuri sociale deosebite (copii, bătrâni, bolnavi), iar prin bursele educaționale Știință și Suflet veți da șansa unor copii inteligenți, dar fără posibilități materiale, să își continue sau completa studiile școlare!

Formularul 230 descarcă aici: https://www.antibiotice.ro/wp-content/uploads/2021/04/Formular-230_Fundatia-Stiinta-si-Suflet.pdf

Va mulțumim că ați fost, timp  de 10 ani, alături de noi!

Data limită pentru de depunere a formularului 230:  25 mai 2021

Fundația Antibiotice „Știință și Suflet” în 2020:

  • Am donat 32 litri de sânge și 150 de vieți au fost astfel salvate;
  • In an pandemic am inițiat proiectul de responsabilitate socială „Respect pentru înaintași” prin care am dat o mână de ajutor seniorilor companiei, în special celor vârstnici cu probleme de sănătate, care au beneficiat,  de ajutor constând în pachete cu alimente de primă necesitate.
  • Am inaugurat „Parcul Prieteniei, o zona recreativă, cu bănci si alei, arbori si arbusti, teren de sport si locuri de joacă pentru copii, aflată în imediata vecinătate a companiei Antibiotice și care a fost pusă din 2020 la dispoziția comunității din care facem parte.
  • De Crăciun am împărțit cadouri pentru 78 de copii din familii nevoiașe, cu vârste cuprinse între câteva luni și 15 ani, cu posibilități materiale reduse, din județele Iași și Neamț.
  • Am donat tablete elevilor bursieri ProRuralis, aflați în grija fundației, pentru a putea participa la cursurile școlii online.

Premiile acordate Fundației Antibiotice „Știință și Suflet”

  • Locul I si trofeul la categoria “Campanii interne de CSR” pentru proiectul „Donează Sânge! Pune suflet pentru viață!” (Gala „Romanian CSR Awards 2019”)
  • Mențiune la categoria “Susținerea angajaților” pentru proiectul „Fiecare dintre noi poate salva o viață – Curs de prim ajutor” pentru angajații Antibiotice” (Gala „Romanian CSR Awards 2019”)
  • Distincția “Erou Salvator 2019” din partea INHT București pentru cele 16 campanii de donare de sânge organizate de-a lungul celor 18 acțiuni de donare de sânge organizate în ultimii 9 ani (mai mult de 1000 de voluntari angajați  si 3000 de vieți salvate

Va mulțumim că ați fost alături de noi în realizarea acestor proiecte!

Data limită pentru de depunere a formularului 230:  25 mai 2021

 

Vezi toate noutatile ▸