De Pasti, oamenii nevoiasi au primit donatii prin Fundatia Antibiotice – Stiinta si Suflet

In cadrul programului „Puterea faptei sta in puterea noastra”, Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet a donat vineri 13 aprilie, prin intermediul parohiilor iesene, 250 de pachete cu alimente traditionale de Pasti.

Actiunea fuDSC_1772_resndatiei continua un gest umanitar  si valoros facut de angajatii companiei Antibiotice, in saptamana  precedenta. Cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii, angajatii companiei au raspuns prompt campaniei de donare sange, organizata la sediul companiei,  donand totodata  o parte din bonurile primite,  in vederea procurarii de alimente care sa fie  daruite unor familii defavorizate, in preajma sarbatorilor pascale.

Gestul nobil al salariatilor Antibiotice  fost incurajat de Fundatia „Antibiotice – Stiinta si Suflet” care a donat o suma de bani in completare.  Din contributiile angajatilor Antibiotice si cele ale fundatiei s-au achizitionat produse alimentare pentru ajutorarea a 250 de familiile nevoiase, cu venituri mici, cu multi copiii si care in preajma sarbatorilor au nevoie de un ajutor material.
Actiunea fundatiei „Antibiotice – Stiinta si Suflet” continua traditia oferirii de donatii in preajma sarbatorilor crestine, initiata de compania Antibiotice, cu multi ani in urma, in cadrul amplului program social „Puterea Faptei sta in puterea noastra”.

„A devenit o traditie sa ii ajutam, in preajma sarbatorilor pe cei mai nevoiasi dintre noi. In acest an, am implicat si salariatii companiei Antibiotice care au raspuns pozitiv apelului nostru, cum au facut-o si alta data. Ne dorim ca spiritul sarbatorilor crestine, care ne reamintesc ca trebuie sa fim mai buni si mai generosi, sa aduca lumina in sufletele semenilor nostri si sa ii uneasca, fie si temporar, prin gestul crestinesc de a darui din suflet,  din putinul pe care il au, celor care sunt mai putin norocosi ca ei”, a explicat Mihaela Melinte, responsabil comunicare Fundatie „Antibiotice – Stiinta si Suflet”.

Vezi toate noutatile ▸