Cupa Sanatatii la Club a+

Cupa Sanatații, Editia a I-a a fost organizata in week-end-ul 07-09 Aprilie 2023 la Club a+, cu ocazia Zilei Mondiale a Sanatatii!

În cadrul acestei competitii sportive, angajatii Antibiotice s-au întrecut în jocuri de badminton, volei, basket și tenis de câmp.

Timp de trei zile, angajații Antibiotice au făcut mișcare, s-au informat despre cum să se alimenteze când practică sport, pentru ca la final cu toții să se numere printre învingători.

Atmosfera a fost una placuta si relaxata, participantii la cele patru probe (tenis de camp, badminton, volei si baschet) dand dovada de ambitie, tenacitate si dorinta de victorie.
Desi meciurile s-au disputat intre colegi de ai nostri, din Antibiotice, unii dintre ei fiind chiar prieteni vechi, pe teren a contat doar tehnica si spiritul de luptator.

Club a+ este unul dintre cele mai apreciate beneficii oferite angajaților companiei Antibiotice, fiind locul în care se simt motivați să facă mișcare și de unde pleacă întotdeauna cu zâmbetul pe buze, încărcați de energie.

Vezi toate noutatile ▸