Cu stiinta si suflet, alaturi de cei aflati in nevoie

Ca in fiecare an, cu ocazia sarbatorilor, prin actiuni caritabile si donatii, compania Antibiotice ajuta persoanele defavorizate, aflate in situatii de risc (copii, batrani, familii in situatii dificile).

Puterea faptei

25 de familli aflate in saracie au primit din partea Antibiotice donatii de alimente tsalvati_copiiraditionale de Paste si de stricta necesitate. Beneficiarii, 140 de persoane (adulti si copii), au fost selectati de reprezentantii organizatiei neguvernamentale Salvati Copiii, filiala Iasi si provin atat din orasul Iasi cat si din comunele limitrofe (Romanesti, Ruginoasa, Aroneanu, Tomesti, Ciurea). Copiii din aceste familii (care nu se afla sub protectia unor organizatii ale statului) sunt asistati de specialistii de la Salvati Copiii, pentru a nu abandona scoala si a nu fi parasiti de familii, din cauza saraciei.

O noua generatie de bursieri

Inca din anul 2001, Antibiotice sprijina, prin acordarea de burse, cinci elevi cu bursie_pro_ruraliscoeficient de inteligenta superior (proveniti din familii defavorizate din mediul rural) sa invete la Iasi. Cele cinci burse Antibiotice sunt acordate anual, in cadrul programului “Burse pentru elevii din mediul rural” al Asociatiei ProRuralis. “La finalul anului 2009, prima generatie de bursieri a terminat liceul si toti cei 5 copii sustinuti de compania Antibiotice au reusit la diferite facultati. Incepand cu 2010, alti 5 elevi au intrat in acest program de sustinere, iar cu ocazia sarbatorilor de Paste, acestia au fost invitati la Antibiotice si au primit cadouri din partea firmei”, a declarat Mihaela Melinte, Sef Serviciu Relatii Publice.

Vezi toate noutatile ▸