Compania Antibiotice a implementat Sistemul de Management Integrat

Politica de calitate a comanagement integratmpaniei Antibiotice a primit o noua recunoastere la inceputul anului 2007, un an in care producatorul farmaceutic si-a propus sa actioneze sub semnul competitivitatii pe piata europeana si internationala.

Obtinerea certificarii Sistemului de Management Integrat (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala) arata inca o data determinarea companiei de a se dezvolta durabil, avand in plan central orientarea catre satisfactia clientilor.

Timp de o saptamana, in luna februarie a.c., reprezentantii Lloyd’s Register Quality Assurance – organism de certificare acreditat de catre UKAS-Marea Britanie – au verificat aplicarea celor trei standarde (calitate, mediu, sanatate si securitate ocupationala) in cadrul tuturor proceselor din organizatie.

Pe langa recertificarea ISO 9001:2000 – Sistemul de Management al Calitatii, compania Antibiotice a demonstrat ca respecta cerintele Sistemului de Management de Mediu (conform ISO 14001:2005) si ale Sistemului de Management al Sanatatii si Securitatii in munca (conform OHSAS 18001:2004) in toate procesele din organizatie. Ca urmare, Lloyd’s Register Quality Assurance a recomandat certificarea Sistemului de Management Integrat implementat de compania Antibiotice.

„Prin aceasta realizare demonstram preocuparea permanenta pentru performanta, ca expresie a misiunii pe care ne-am asumat-o si a caii pe care o urmam pentru a o implini. Consideram ca, alaturi de cresterile constante in termeni de cifra de afaceri si profit, portofoliul remarcabil de certificari de calitate vine sa sustina nivelul ridicat de incredere de care compania se bucura in randul partenerilor si actionarilor sai. Tin sa remarc, pe de alta parte, ca aceasta realizare se datoreaza echipei de profesionisti ai Antibiotice, oameni care s-au dedicat cu profesionalism si pasiune mentinerii acestei companii in topul industriei farmaceutice romanesti.”, a subliniat ec. Ioan NANI, Director General Antibiotice SA.

ISO 14000-9001-18001

Vezi toate noutatile ▸