Campanie media la Ibufen

ibufenMedicamentul Ibufen – un analgezic puternic cu o larga utilizare – se afla din data de 20 noiembrie pe ecrane. Timp de patru saptamani, produsul marca Antibiotice va fi promovat prin intermediul a patru posturi de televiziune nationale si a machetelor publicitare din revistele destinate publicului specializat.

Un prim obiectiv al acestei campanii il reprezinta cresterea notorietatii produsului in randul publicului consumator din Romania si implicit, cresterea vanzarilor pentru aceasta categorie de medicamente. Conceptul spotului TV este unul destul de simplu si tinteste toate categoriile de posibili consumatori: Ibufen iti ia durerea ca prin minune.

Medicamentul Ibufen este un produs fara prescriptie medicala ce contine ibuprofen 200mg. Este recomandat pentru ameliorarea durerilor usoare-moderate (de cap, menstruale, dentare, musculare )si pentru inlaturarea febrei.

Campania media de promovare a produsului Ibufen se desfasoara pe patru posturi nationale de televiziune: Pro TV, Acasa TV, Realitatea TV si TVR 1.

Vezi toate noutatile ▸