Bursierele ProRuralis pot face acum școala online

Condițiile în care îți desfășoară elevii orele în această perioadă pandemică, nu putea să nu ne ducă cu gândul la elevele din programul ProRuralis. Astfel, Fundația

“Antibiotice Știință și suflet” a donat celor cinci eleve bursiere ProRuralis aflate în grija Fundației, cinci tablete pentru a putea participa la cursurile online și accesa resursele și instrumentele digitale necesare în procesul de învățământ.

Considerăm că este important să susținem accesul la tehnologie digitală și să investim în educația copiilor cu rezultate deosebite la învățătură. Cele cinci eleve aflate în clasa a VII-a a Liceului Pedagogic  V. Lupu din Iași au avut rezultate școlare foarte bune în anii anteriori, medii generale peste 9,00 și considerăm că este absolut necesar să le sprijinim în acest an școlar dificil, în care se învață în sistem hibrid, pentru a-și putea desfășura în continuare cursurile și obține performanțe.

De altfel, Fundația susține de 19 ani Asociația Pro Ruralis, contribuind la educația copiilor cu aptitudini deosebite și coeficient de inteligență superior, dar fără posibilități materiale, oferindu-le astfel șansa la dezvoltare profesională și dezvoltare personală.

Vezi toate noutatile ▸