BISOTENS® “Trateaza inima regeste!”

lansare bisotensIntre 1 si 3 iunie 2007, la Poiana Brasov, a avut loc evenimentul de lansare pe piata a noului medicament din clasa cardio Bisotens® (bisoprolol). La simpozionul „Beneficiile beta-blocantelor in afectiunile cardiovasculare” desfasurat cu acest prilej, au participat peste 250 de medici specialisti in cardiologie, medicina interna si medicina de familie, precum si importante personalitati din lumea cardiologiei, printre care Prof. Dr. Radu Capalneanu, Presedintele Societatii Romane de Cardiologie si Prof. Dr. Catalina, Arsenescu Georgescu, Sef Clinica de Cardiologie Medicala a Institutului de Boli Cardiovasculare din Iasi.

Noul produs Bisotens® a intrat in portofoliul cardio al companiei Antibiotice, alaturi de alte doua medicamente valoroase: LISINOPRIL ANTIBIOTICE si SIMCOR®, evidentiind accentul pus in ultimii ani pe dezvoltarea de produse farmaceutice destinate terapiei sistemului cardiovascular, sistemului nervos central sau diabetului. Cu doua concentratii terapeutice de 5 mg si 10 mg, BISOTENS® este un betablocant ce confera siguranţă terapeutica in administrare la pacientii cu afectiuni cardiace ischemice sau hipertensivi.

Pe viitor, compania Antibiotice isi propune ca atat prin dezvoltare proprie cat si prin cooperari valoroase sa adauge produse de top in clasa medicamentelor cardiovasculare.

Vezi toate noutatile ▸