Apa pentru oamenii din Perieni

colaj perieni

Impresionata de efectele dezastruase ale secetei asupra populatiei si culturilor din comuna vasluiana Perieni, compania Antibiotice a intins o mana de ajutor localnicilor.

Astfel, joi, 14 iunie, o echipa de angajati ai Antibiotice s-a deplasat la Perieni insotiti de o masina incarcata in care se afla o tona si jumatate de apa plata. Peste 300 de familii afectate de seceta din acest an au primit cu bucurie in suflet apa de care au atata nevoie.

„Este dezolant sa vezi fantani secate,  animale insetate ori copii care sufera din cauza calitatii precare a apei. Astfel de imagini nu te pot lasa indiferent. Am considerat ca nu e doar un gest de omenie, ci unul cat se poate de firesc de a ne  alatura, si noi, celor care vor si pot sa ofere un sprijin acestor oameni aflati in dificultate”, a declarat Domnul Ioan Nani, Director General Antibiotice.
Intrega comuna vasluiana este afectata de seceta, din 1200 de gospodarii 700 fiind lipsite in totalitate de o sursa de apa potabila.

„Apa este vitala pentru viata noastra si ca atare, gestul Antibiotice de a ne oferi ceea ce aveam nevoie echivaleaza cu un strop de viata pentru comunitatea noastra. Actiunea Antibiotice este laudabila si demna de urmat”, a declarat Domnul Vasile Rosca, primarul comunei Perieni.

Ajutorul oferit de Antibiotice face parte din programul “Cu stiinta si suflet, aproape de oameni” prin care compania doreste sa ofere un real sprijin oamenilor aflati in nevoie. In cadrul acestui program  demarat la inceputul acestui an Antibiotice a oferit sprijin pentru organizarea taberei de creatie pentru copii „Micii mesteri din Copou”,  batranilor singuri din Centrul Social Sculeni, cu ocazia sarbatorilor de Pasti si tinerelor mame, aflate in dificultate, internate in Centrul Social Galata, cu ocazia zilei de 8 Martie.

Vezi toate noutatile ▸