Antibiotice sustine viitorii medici

Fidafis_micela viziunii sale de a de a investi continuu in resursa umana, Compania Antibiotice se implica constant in oferirea unui cadru adecvat viitorilor medici pentru afirmare profesionala si construirea unei cariere de succes.

In acest context, compania Antibiotice si-a oferit sprijinul pentru buna desfasurare a celui de-al 3-lea Congres International al Studentilor Medicinisti si Tineri Medici ce a avut loc la UMF Iasi, in perioada 16 – 19 martie 2006.

Organizat de Societatea Studentilor Medicinisti din Iasi, Congresul a dorit sa creeze o atmosfera “stiintifica si prietenoasa” pentru cei peste 300 viitori medici si farmacisti care au avut ocazia sa-si prezinte si sa audieze lucrari de actualitate din domeniul cercetarii medicale. Sesiunile stiintifice au fost jurizate de prestigiosi profesori din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Gr. T Popa” si s-au impartit pe trei sectiuni: Medicina Interna, Stiinte Fundamentale si Chirurgie.

Traditia scolii medicale iesene, participarea internationala si sustinerea profesorilor din UMF Iasi s-au constituit in premise excelente pentru un valoros schimb de informatii si experiente intre studentii medicinisti si tinerii doctori din centrele universitare din Romania si din strainatate. Compania Antibiotice s-a implicat activ in sprijinirea si buna desfasurare a acestei intalniri, prin motivarea  studentilor si a tinerilor medici spre cercetare si construirea unei cariere de succes.

La incheierea lucrarilor, Antibiotice, ca principal sustinator al acestui eveniment, a  recompensat perfomanta premiind cele mai valoroase lucrari prezentate in cadrul Congresului. „Impartasim cu viitorii medicii si farmacisti spiritul hipocratic care indruma dintotdeauna ingrijirea sanatatii. Ne-am dori ca Antibiotice sa reprezinte o organizatie in care sa gasiti un loc potrivit pentru a va incepe cariera si un cadru motivational aPoza congres(1)decvat pentru perfectionarea profesionala pentru cat mai multi dintre dumneavoastra”, a declarat, in cadrul festivitatii de premiere, Claudiu Patriche, Business Unit Manager – Antibiotice.

Vezi toate noutatile ▸