Antibiotice sustine de 11 ani Ora Pamantului

De 11 ani consecutiv, compania Antibiotice stinge simbolic, luminile in cadrul actiunii Earth Hour (Ora Pamantului), cea mai mare manifestare de mediu din toate timpurile, care atrage atentia asupra efectelor incalzirii globale si a masurilor pe care trebuie sa le luam, la orice nivel, pentru a stopa fenomenul.

Participarea Antibiotice in cadrul campaniei Earth Hour (Ora Pamantului) face parte din programul de mediu al companiei „Fii Pro Natura, pune suflet!” si presupune stingerea a luminilor pentru o ora, pe platforma, in zonele in care acest lucru este posibil.
Totodata, compania Antibiotice se implica in actiuni care au ca scop gestionarea cu responsabilitate a resurselor implementand astfel din anul 2017 un proiect de reducere a consumului specific de energie la nivelul companiei.
In cadrul proiectului a fost implementat un sistem de contorizare inteligenta in vederea monitorizarii consumurilor de energie electrica, gaze naturale si aer comprimat inregistrat la nivelul companiei.

In anul 2019, mesajul si indemnul pentru comunitatea Earth Hour din Romania a fost „Conecteaza-te la Terra” – #Connect2Earth– si cu acest prilej, angajatii Antibiotice au fost invitati sa sustina impreuna cu familiile lor aceasta campanie, indemnandu-i ca pentru o ora sa stinga luminile in semn de pretuire fata de mediu.
Actiunea Earth Hour este initiata din 2007 de WWF – World Wildlife Fund, Romania se alatura astfel altor peste 7.000 de orase din mai mult de 180 de tari pentru a arata ca doreste mai multa determinare si actiuni concrete privind protejarea mediului si a resurselor naturale.

In ultimul deceniu, Ora Pamantului a inspirat milioane de oameni sa ia atitudine pentru a stopa schimbarile climatice sau pentru a contribui la alte initiative menite sa protejeze natura.
Astfel de actiuni sunt menite sa insufle atat angajatilor nostri dar si comunitatii  unde ne desfasuram activitatea, importanta consumului rational al resurselor naturale dar si responsabilizarea privind protejarea mediului pentru generatiile viitoare.

 

Vezi toate noutatile ▸