Antibiotice sustine campania „Cumpara romaneste”

campanie_cumpara_romanesteCompania Antibiotice s-a alaturat campaniei nationale „Cumpara romaneste” sustinuta de farmaciile Catena.

Campania consta in vanzarea de medicamente romanesti, inclusiv cele compensate, la pret de depozit. De asemenea, aceasta campanie va include majoritatea suplimentelor nutritive si produse cosmetice produse in Romania.

Incepand din 7 noiembrie, timp de trei luni, campania se va derula in farmaciile Catena din intreaga tara, produsele participante fiind pozitionate pe rafturi speciale, marcate cu wobblere “Cumpara romaneste”.
Antibiotice va participa la aceasta campanie cu intreg portofoliul de medicamente, la preturi de depozit

“Ne-am implicat in campania “Cumpara romaneste” deoarece, dedicati misiunii noastre, ne propunem sa crestem gradul de accesibilitate al populatiei la medicamente valoroase, ca mijloc de îngrijire a sănătăţii. Credem că un medicament valoros nu este neapărat unul scump, ci unul pe care oamenii şi-l pot permite iar prin aceasta campanie vom oferi medicamentele noastre la preturi de depozit”, a declarat Mihaela Melinte, Sef Serviciu Relatii Publice, Antibiotice .

Scopul campaniei „Cumpara romaneste” este de a sprijini atat pacientii oferindu-le accesibilitate, prin preturi reduse, la preventie si tratament, precum si industria farmaceutica nationala, o industrie perfomanta, cu producatori performanti.

Vezi toate noutatile ▸