Antibiotice premiata in Topul National al Firmelor din Romania si in Topul Firmelor Iesene

trofeePentru a treia oara consecutiv, compania Antibiotice a fost premiata in cadrul Topului National al Firmelor din Romania.

In urma rezultatelor economico-financiare deosebite inregistrate in anul 2005, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a acordat firmei iesene locul I la nivel judetean, la categoria “Industria produselor primare” – “Intreprinderi foarte mari”. La ceeasi categorie, la nivel national, Antibiotice a obtinut locul al 6-lea. In cadrul festivitatii de premiere, desfasurata vineri, 17 noiembrie 2006, Antibiotice a fost de asemenea premiata cu  “Trofeul Creativitatii”, locul 1, la Sectiunea Productie/Servicii, pentru activitatea de protejare a proprietatii intelectuale.

Pozitionarea companiei noastre in top la categoria “Industria produselor primare” – “Intreprinderi foarte mari” a fost determinata de mai multi indicatori, intre care cifra de afaceri, rata de crestere a profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, precum si efortul de dezvoltare al companiei Antibiotice din anul 2005.

Trofeul Creativitatii a fost adjudecat de Antibiotice pe baza punctajelor oferite de Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci la categoriile Inventii si Marci. De asemenea, un aport important in obtinerea acestui trofeu l-a avut procesul de rebranding din 2005 care a adus un suflu nou in procesul de comunicare al rezultatelor activitatii companiei, la nivel national.

Datorita plasarii pentru a treia oara consecutiv pe podiumul clasamentului firmelor iesene, Antibiotice a primit in acest an Diploma de Excelenta.

Vezi toate noutatile ▸