Antibiotice, pe locul cinci in Topul national al firmelor din Romania

Pentru a patra oara consecutiv, compania Antibiotice a fost premiata in cadrul Topului National al Firmelor din Romania.

Desfasurata sub semnul „Cunoaste-i pe cei mai buni !” festivitatea de premiere organizata la Iasi s-a dorit a fi o recunoastere publica dar si o buna ocazie de a strange mana celor care au reusit sa faca performanta si in anul 2007.
In urma rezultatelor economico-financiare deosebite inregistrate in anul 2006, Camera de Comert si Industrie a Romaniei a acordat firmei Antibiotice locul I la nivel judetean, la categoria „Industria produselor primare” – „Intreprinderi foarte mari”.

 

La aceeasi categorie, la nivel national, Antibiotice a obtinut locul al 5-lea. In cadrul festivitatii de premiere, Antibiotice a fost de asemenea recompensata cu „Diploma de Excelenta” pentru meritul de a se fi clasat pe locul I, timp de trei ani consecutiv ( 2005, 2006 si 2007).
Pozitionarea companiei noastre in top la categoria „Industria produselor primare” – „Intreprinderi foarte mari” a fost determinata de mai multi indicatori, intre care cifra de afaceri, rata de crestere a profitului, eficienta utilizarii resurselor umane, precum si efortul de dezvoltare al companiei Antibiotice din anul 2007.

 

Vezi toate noutatile ▸