Antibiotice, partener oficial al Congresului National al Studentilor Farmacisti

Antibiotice se implica in mod constant si sprijina studentii, viitori farmacisti, in construirea unor cariere de succes in cadrul companiei. Astfel, intre 11 si 15 aprilie, la Gura Humorului, compania Antibiotice a fost partener oficial al Congresului National al Studentilor Farmacisti, econgres farmacistiditia a VII-a, ce a avut ca tema „Perspectivele tanarului farmacist”.

Organizat de Federatia Asociatiilor Studentilor Farmacisti din Romania (FASFR) si Societatea Studentilor Farmacisti Iasi (SSF), congresul a reunit peste 160 de participanti din toate centrele universitare cu traditie din tara. Studenti si profesori din Iasi, Bucuresti, Cluj-Napoca, Targu-Mures, Oradea, Timisoara si Craiova, precum si reprezentanti ai Colegiului Farmacistilor din Romania au participat la discutiile si atelierele centrate pe tema congresului, una de larg interes in randul participantillor. Pe parcursul celor patru zile de lucrari au avut loc sesiuni de comunicari stiintifice, ateliere de lucru pe teme de cariera, comunicare cu pacientul si aptitudini clinice.

In cadrul atelierului de lucru “Antibiotice, o cariera sub semnul plus”, studentii farmacisti au aflat ce inseamna o cariera de succes la Antibiotice.  Dupa o prezentare generala, farmacisti si medici aflati in pozitii cheie in companie au prezentat studentilor interesati de industria farma, oportunitatile de cariera pe care le pot urma in cadrul companiei, dupa terminarea studiilor. La finalul lucrarilor, compania noastra a acordat premii speciale studentilor farmacisti ce s-au evidentiat prin lucrarile prezentate.

Vezi toate noutatile ▸