Antibiotice, partener al Taberei de creatie Micii mesteri din Copou

Compania Antibiotice a sprijinit Tabara de creatie  “Micii mesteOLYMPUS DIGITAL CAMERAri din Copou”, organizata la Iasi, intre 8 si 14 iunie, de Asociatia Mesterilor Populari din Moldova, in avanpremiera Targului de ceramica traditionala Cucuteni 5000.

Cei 100 de elevi participanti, cu varste cuprinse intre 9 si 11 ani, s-au intrecut in a confectiona alaturi de mesterii indrumatori papusi de ceramica, masti, podoabe, tesaturi la razboi, impletituri din stuf si nuiele, icoane pe sticla si oua incondeiate. Timp de sapte zile copiii au invatat tainele mestesugurilor artistice de la 10 mesteri populari din Humulesti, Cucuteni, Comarna, Schitu Cavnic, Suceava si Botosani. Cei mai creativi si indemanatici “mici mesteri” au primit la final premii pentru creatiile lor.

Compania Antibiotice a sprijinit cu mult suflet acest proiect prin care mestesugurile artistice populare si valorile culturale sunt transmise mai departe celor tineri. Fidela misiunii sale de a fi alaturi de comunitate, sprijinul oferit de Antibiotice se inscrie in cadrul programului “Cu stiinta si suflet, alaturi de oameni”, demarat la inceputul acestui an.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vezi toate noutatile ▸