Antibiotice la Conferinta „Primăvara Dermatologica Ieseana” 2020

Desfășurată în exclusivitate în mediul online, o premieră pentru lumea medicală din România, ediția a IX-a a „Primăverii Dermatologice Ieșene” a găzduit, chiar în debutul lucrărilor, un curs-satelit dedicat farmaciștilor și asistenților de farmacie, organizat cu suportul companiei Antibiotice.
Intitulat „ABC în Dermatologie”, cursul a reunit cadre didactice ale UMF „Grigore T. Popa” Iași și UMF „Carol Davila” (Prof. Dr. Daciana Elena Brănișteanu, Prof. Dr. Monica Hăncianu, Conf. Dr. Cătălin Popescu) precum și dermatologi, practicieni cu o deosebită experienţă clinică. Tematica a fost de un real interes, cursul având o audiență impresionantă, de peste 800 de participanți live.

A fost un privilegiu ca Antibiotice Iași să fie alături de medici, farmaciști si cadre medicale și în acest an la această manifestare importantă pentru dermatologia românească – Primăvara Dermatologică Ieșeană – compania noastră fiind partenerul principal al acestei manifestări științifice încă de la prima sa ediție”, a spus dr. Cristina Pârlog, director medical Antibiotice în mesajul transmis către participanții la această manifestare de prestigiu a lumii medicale internaționale. (video)

PDI 2020 a fost cel mai mare și mai complex eveniment medical online de până acum din România și a reunit, în mediul virtual, peste 2.800 de participanți, care au fost prezenți la cele peste 20 de simpozioane și la cele peste 110 cursuri și workshopuri și prelegeri. Ei au audiat prelegerile celor peste 100 de lectori naționali și internaționali din România și 11 țări.


„Participarea companiei Antibiotice la această conferință de anvergură se aliniază strategiei de menținere a statutului de lider pe segmentul de produse topice destinate în special tratamentului afecțiunilor dermatologice. Compania noastră este lider pe piața din România pe forma farmaceutică unguente, supozitoare, dar și pulberi injectabile iar în acest moment Antibiotice construiește una dintre cele mai mari fabrici de topice solide și semisolide din Europa”, a mai spus dr. Cristina Pârlog.

Informațiile oferite de reputați specialiști, în cele șase zile de lucrări precum și dialogurile care au urmat prezentărilor, au fost foarte apreciate de participanți. Temele propuse au fost dintre cele mai variate de la abordarea pacientului cu acnee, beneficii pentru piele, păr şi unghii prin formule inovatoare, recomandarea suplimentelor alimentare pacienţilor cu afecţiuni dermatologice si până la trusa de vacanţă – antibacteriene topice şi cicatrizante, a precizat prof. univ. dr. Daciana Brănișteanu, inițiatorul acestui amplu eveniment.

La conferință au participat, ca parteneri, peste 30 de companii de referință din industria farmaceutică, care au prezentat noutăţile din domeniu, continuând parteneriatul valoros cu profesioniştii în domeniul medicinei.

Mai multe amănunte puteți afla aici #pdi #primaderma

#Topice #Unguente #Supozitoare #Fabricanoua #Antibiotice

Vezi toate noutatile ▸