Antibiotice, la CphI Worldwide

In perioada 25–27 octombrie, Antibiotice si-a promovat medicamentele la cel mai mare eveniment expozitional al industriei farmaceutice din lume – CPhI Worldwide (Chemical and Pharmaceutical Ingredients). Cu aceasta ocazie, Antibiotice si-a facut cunoscute in cadrul standului propriu portofoliul de produse inregistrate la nivel international (peste 70 medicamente) si substanta activa Nistatina pentru care este recunoscuta ca al doilea producator mondial.

Un alt obiectiv prioritar al participarii la CPhI 2011 (desfasurat in Frankfurt, Germania), a fost identificarea oportunitatilor de comercializare pe continentul Nord American a produselor Ampicilina injectabila (in 4 doze) si Nafcilina injectabila ( in 2 doze) pentru care s-a obtinut autorizarea FDA (Food and Drug Administration).
De asemenea, delegaţia Antibiotice prezenta la targ a urmarit extinderea colaborarilor pe plan international pentru exportul de Nistatina. In momentul de fata Nistatina se afla in faza de autorizare pentru a fi comercializata de catre cei mai importanti 3 utilizatori finali de pe piata Statelor Unite, ceea ce va genera o cifra de afaceri suplimentara de aproximativ 3 milioane USD anual.

Pe langa proiectele in curs pe continentul Nord American au fost identificate la Frankfurt noi oportunitati  de export pe piaţa Canadei pentru forme solide orale, unguente si supozitoare.
Piata Europei a reprezentat, de asemenea o prioritate pentru dezvoltarea afacerilor companiei. Au fost discutate posibilitatile de promovare a penicilinelor injectabile pe pietele din Marea Britanie, Danemarca, Franta, tarile baltice precum si oportunitatile desfacerii formelor solide orale pentru pietele Uniunii Europene.

De asemenea, s-au prospectat noi parteneriate pentru pietele Federatiei Ruse, Ucrainei, Kazakhstan si Belarus, precum si pentru piete din zona Asia – Africa (Vietnam, Arabia Saudita, Irak, Iran, Algeria) atat pentru medicamente in forme orale cat si pentru unguDSC08103_final(1)ente si supozitoare.

Proiectele demarate in cadrul targului CPhI Frankfurt 2011 vor fi finalizate prin negocierea conditiilor comerciale si inregistrarea produselor incepand cu anul urmator.

Vezi toate noutatile ▸