Antibiotice la Conferinta Zilele Medicului de Familie

medici_familieIn perioada 6-8 iulie 2006 a avut loc la Iasi, Conferinta Nationala cu participare internationala, „Zilele Medicului de Familie”. Evenimentul a fost organizat de Societatea Medicilor de Familie din Iasi in colaborare cu Societatea Nationala a Medicilor de Familie.
Intrunirea medicilor de familie, la care Antibiotice a fost prezenta in calitate de sponsor principal, a reunit peste 450 de cadre medicale din Romania, Olanda si Republica Moldova. La conferinta, organizata in cadrul Centrului „Providenta”, au fost prezente si 30 de firme de medicamente si aparatura medicala pentru cabinetele de medicina generala. Organizatorii au amenajat un stand in care au fost prezentate ghidurile de practica elaborate de medicii de familie, care urmeaza sa fie implementate si un stand de carte medicala. Printre temele abordate in cadrul sesiunilor desfasurate pe parcursul evenimentului s-au numarat „Modelele de succes in medicina de familie” si „Medicina in rural”, a declarat dr. Tania Bernstein, Presedinta Societatii Medicilor de Familie din Iasi.

Din partea Antibiotice a fost invitat prof. dr. Traian Mihaiescu, Seful Clinicii I de Pneumoftiziologie Iasi care a prezentat studiul „Actualitati in terapia antimicrobiana – combaterea rezistentei bacteriene cu Eficef®”. Dr. Claudiu Patriche, Business Unit Manager, Antibiotice, a sustinut apoi o prezentare a companiei, aducand in atentia medicilor prezenti informatii referioare la procesul de rebranding pe care compania l-a traversat odata cu implinirea, anul trecut, a 50 ani, de activitate. Au fost prezentate noua identitate de brand corporatist, misiunea, viziunea si valorile companiei, portofoliul de produse precum si pozitia detinuta de Antibiotice pe piata farmaceutica din Romania. Medicii de familie si-au manifestat interesul pentru cele mai noi medicamente lansate si au aflat ultimele noutati despre companie vizitand standul Antibiotice.

Vezi toate noutatile ▸