Antibiotice între “Cele mai bune Companii pentru Relația cu Investitorii” in 2020

Compania Antibiotice a fost premiată la a doua ediție a Galei AR&IR_2020 pentru performanțele sale din perspectiva activității sale de comunicare cu Investitorii.
Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR) în colaborare cu Institutional Investor – lider al industriei de cercetare și analiză comparativă a companiilor – au premiat performanța în Relația cu Investitorii (IR) din România în cadrul Galei AR&IR care s-a desfășurat luni, 19 octombrie, în mediul online. https://bit.ly/3dMualN


Pentru realizările obținute, Antibiotice a fost votată, prin intermediul website-ului ARIR, între primele 3 companii care au comunicat cel mai bine în ultimul an cu investitorii individuali activi pe piața de capital din România, alături de nume mari de companii listate la Bursa de Valori București. Investitorii individuali au apreciat transparența companiei noastre, calitatea raportării și comunicarea acesteia din perspectiva disponibilității și proactivității echipei responsabile de relația cu investitorii.

În mesajul online de multumire pentru premiul oferit de catre Asociația pentru Relații cu Investitorii la Bursă din România (ARIR), reprezentatul Antibiotice, dna Mihaela Obreja, Manager de Activitate a Managementul Riscului, Control Financiar și Relatia cu Investitorii , a declarat:

„Este o bucurie sa ne reintalnim pentru al doilea an consecutiv la Gala ARIR, in calitate de premianti!
Multumim pe aceasta cale organizatorilor, care au facut posibila intalnirea si care demonstreaza inca o data, ca numai daca nu doresti nu reusesti sa comunici, si nu in ultimul rand, multumim tuturor celor care ne-au votat.


„Suntem onorati de increderea si sustinerea acordate, ceea ce ne responsabilizeaza si ne obliga totodata sa continuam sa fim profesionisti de inalta clasa.
De asemeni, multumim colegilor si conducerii companiei fara de care nu am fi reusit aceasta performanta.
Pentru noi, Echipa Antibiotice, anul acesta va ramane un an de referinta in istoria RI, an, care ne-a adus satisfactia si recunoasterea lucrului bine facut.
Ma refer la Nota 10 obtinuta la Vektor si acum, iata, locul 3 la categoria Best Company IR – retail choise.
Anul 2020 a fost un an cu un context atipic pentru fiecare dintre noi, comparativ cu toti ceilalti ani pe care i-am traversat pana acum, dar un an foarte bogat in evenimente.
Pentru a creste vizibilitatea firmei am apelat la strategia ce implica retelele de socializare, promovare ce creaza interactiunea directa cu actionarii si posibilii investitori, Compania putand afla in felul acesta care sunt subiectele relevante pentru publicul tinta.
Multumim inca o data tuturor celor care ne apreciaza practicile de comunicare transparenta, etica si responsabila. Si ca sa-l citez pe Henry Ford, “A fi împreună este un început, a rămâne împreună este un progres, a lucra împreună este un succes.
Antibiotice este o companie in care merita sa investesti!”  a spus Mihaela Obreja in incheierea interventiei din cadrul Galei ARIR 2020.

“Într-un con text de piață deosebit de dificil, dialogul proactiv cu investitorii s-a dovedit esențial. Am văzut companii foarte active în ceea ce privește inițiativele de adaptare la noua situație, mai mult angajament din partea conducerii cu investitorii. Suntem mândri să contribuim la realizările pieței de capital din România și să premiem pentru al doilea an consecutiv cei mai buni profesioniști și activitatea lor cu investitorii” a declarat Daniela Șerban, Președinte și Co-fondator ARIR.

 

Vezi toate noutatile ▸