Antibiotice, in topul celor mai buni angajatori din Romania

In „Topul 100 al celor mai bune companii pentru care sa lucrezi” – realizat si lansat sub sloganul „Angajatii au decis” de revista CAPITAL – compania Antibiotice se situeaza pe locul 88, cu un total de 650 de puncte. Angajatii companiei apreciaza cel mai mult conditiile capital(1)de dezvoltare profesionala oferite de companie, ca si calitatea colaborarii in companie,pachetul salarial si conditiile de munca.

Pozitionarea companiei in Top 100 a fost determinata, potrivit comentariilor analistilor revistei Capital, de pachetul de beneficii oferite angajatilor. „Prestigiul companiei, climatul motivant din cadrul organizatiei, securitatea locului de munca dar si perspectivele de dezvoltare profesionala si evolutie personala sunt motive pentru care tinerii doresc sa se alature marii echipe de la Antibiotice.”, subliniaza ec. Ioan NANI, Director General, Antibiotice.

Ajuns la a doua editie, clasamentul „Top 100 cele mai bune companii pentru care sa lucrezi” cuprinde de doua ori mai multe companii ca anul trecut, respectiv 100. Realizat in colaborare cu institutul de cercetare a pietei GfK, Topul a fost alcatuit in urma analizarii interviurilor a 3.700 de angajati din posturile medii de conducere, din 150 de companii.

Vezi toate noutatile ▸